Organogram

Indeling bestuur en commissies

(Komt zo snel mogelijk online)

Download

Bestuur

Een grote vereniging als VC058 heeft een goede organisatie nodig om de zaken allemaal goed te kunnen regelen. Binnen VC058 hebben we een bestuur, met daarnaast een aantal commissies. Elke commissie is ‘gelinkt’  aan één van de bestuursleden.

Lees meer

Ledenadministratie

Het verzorgen van de ledenadministratie, verstrekken van spelerskaarten, aan- en afmeldingen.

Lees meer

Technische Commissie (TC) Senioren

De technische commissie is het hart van onze vereniging. Vanwege de grootte van onze club hebben we dit gesplitst in een jeugdafdeling en een seniorenafdeling. De technische commissie voor senioren heeft de volgende doelstellingen:

Lees meer

Technische Commissie (TC) Jeugd

Verantwoordelijk voor het jeugdbeleid van de vereniging. Dit is ook een aanspreekpunt voor de jeugdtrainers.

Lees meer

Technische Commissie (TC) CMV

Houdt zich bezig met het beleid binnen de CMV. Maakt in samenspraak met de trainers de teamindelingen, en is het aanspreekpunt voor de CMV trainers.

Lees meer

ScheidsrechtersCommissie

De scheidsrechterscommissie houdt zich gedurende het seizoen bezig met de planning van scheidsrechters, fluit- en telschema, begeleiding van nieuwe scheidsrechters. Hierbij is dit ook het aanspreekpunt voor de scheidsrechters binnen VC058.

 

Lees meer

Wedstrijdsecretariaat

Het plannen van wedstrijden binnen de competitie. Kan worden ingeschakeld wanneer een competitiewedstrijd verplaatst/afgezegd moet worden.

Lees meer

Activiteitencommissie

We prijzen ons als vereniging gelukkig met een activiteitencommissie. De activiteitencommissie organiseert aan het begin, rondom de jaarwisseling en aan het eind van het seizoen een event.

Lees meer

Communicatiecommissie

Communicatie binnen een vereniging is erg belangrijk. Via een aantal kanalen houden we onze leden op de hoogte.

Lees meer

MateriaalCommissie

Beheer en onderhoud van sportkleding, ballen en overige materialen.

Lees meer

SponsorCommissie

Bedrijven en instellingen kunnen onze club sponsoren. Daarvoor hebben we sponsorcommissie binnen VC058. Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt een team sponsoren (teamkrat, of als shirtsponsor), trainingspakken sponsoren, of een dienst om niet aanbieden. In principe is er van alles mogelijk.

Lees meer

Commissie van Beroep

De commissie is belast met beroepszaken aangaande beboeting, schorsing, ontzetting en royering. Binnen een periode van 14 dagen na aanmelding van een beroepszaak dient de commissie uitspraak te doen, die bindend is.

Lees meer

DetoBeach

Organiseren het DetoBeach toernooi. Dit toernooi wordt ieder jaar in juni in recreatiegebied De Groene Ster gehouden.  Kijk voor meer informatie op www.detobeach.nl

BeachLeeuwarden

BeachLeeuwarden is een initiatief van Leeuwarder volleybalverenigingen Leevoc en VC058. Bieden tussen de meivakantie en zomervakantie beachvolleybaltrainingen aan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vrij te spelen t/m september. Kijk voor meer informatie op www.beachleeuwarden.nl