Sponsor nieuws

Kortingspas

Huidige sponsoren

InFession

InFession is sinds mei 2011 gevestigd aan de Schrans 52 te Leeuwarden. Wij richten ons op de modebewuste vrouw die kiest voor aparte, draagbare en betaalbare kleding. Hierbij geldt een goed advies wat betreft kleur en pasvorm.

Lees meer

IdFrm

IdFrm ontwikkelt en produceert led armaturen en oplossingen. Kwalitatief hoogwaardige producten met een eigenzinnig karakter.
Naast het standaard programma levert IdFrm ook maatwerk.

Lees meer

Bourguignon

Geen betere partner dan Bourguignon als het om automobiliteit gaat. Met de merken Volkswagen, Audi, Skosa, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens onder één dak bieden wij u het beste op autogebied in Friesland vanuit Leeuwarden en Dokkum.

Lees meer

AC Adviseurs

AC Adviseurs is een allround adviesbureau dat ondersteuning biedt van eerste idee tot en met de ontwikkeling en realisatie van een project. Wij kunnen ondersteunen bij het vertalen van ideeën tot een heldere strategie en concrete projecten. Daaraan gekoppeld onderzoeken wij financieringsmogelijkheden om vervolgens de projecten ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Lees meer

PW-Interim

PW-Interim is de merknaam van Pieter Wierenga. PW-Interim staat voor verander-, interim en projectmanagement. Verandering is het thema. Op interim, basis of projectmatig.

Lees meer

Netsupport

Welkom bij Netsupport, een bedrijf met ervaren technici die ICT problemen voor u oplossen. Of het nu een website, Intranet, bedrijfsnetwerk of gewoon iets nieuws is, wij ontzorgen u.

Lees meer

Café de Rus

Café de Rus is dé plek in Leeuwarden om gezellig met vrienden of collega’s te borrelen! Vlotte en vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer. Café de Rus is een gezellig bruin café en is centraal gelegen op loopafstand van het centraal station.

Lees meer

Jumbo Els Boek

Jumbo Els Boek is de locatie van Jumbo in Zuiderburen.

Lees meer

Bakkerij Schuurmans

Bakkerij Schuurmans bakt al sinds 1953. Met recht een rijke en warme familietraditie van echte bakkers. Met de opening van de nieuwste winkel aan de Schrans 145 in 2006 is de derde generatie aan de beurt.

Lees meer

DJ Jardinero

DJ Jardinero is NR1 Party DJ van Nederland!!
Door zijn ruime ervaring in Feestcafé’s, Discotheken, Feesttenten, Evenementen, Verjaardagen en Bruiloften weet hij d.m.v. zijn enthousiasme, interactie met publiek, snelle draaistijl en entertainment, van elk feest tot een onvergetelijke ervaring te maken!! 

Lees meer

OK Tankstation

OK wil de voorkeur van klanten verwerven door scherpe prijzen en een hoog service niveau. Met een klantgerichte en een efficiënte organisatie wil OK een groeiende positie innemen in de Nederlandse markt van benzinestations en olie- en smeermiddelen.

Lees meer

Spectrum

In onze fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden zetten wij uw gezondheid op de eerste plaats. In de meer dan 30 jaar dat de praktijk nu bestaat is Spectrum Leeuwarden uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige praktijken in Leeuwarden.

Lees meer

Fysiotherapie Bilgaard

Al ruim dertig jaar is Fysiotherapie Bilgaard het vertrouwde adres voor fysiotherapeutische zorg in Leeuwarden. Sinds 2006 zijn wij gevestigd in het gezondheidscentrum ‘De Brug’ aan de Skrokdam.

Lees meer

Kratsponsoren