Sponsor nieuws

Kortingspas

Huidige sponsoren

InFession

InFession is sinds mei 2011 gevestigd aan de Schrans 52 te Leeuwarden. Wij richten ons op de modebewuste vrouw die kiest voor aparte, draagbare en betaalbare kleding. Hierbij geldt een goed advies wat betreft kleur en pasvorm.

Lees meer

IdFrm

IdFrm ontwikkelt en produceert led armaturen en oplossingen. Kwalitatief hoogwaardige producten met een eigenzinnig karakter.
Naast het standaard programma levert IdFrm ook maatwerk.

Lees meer

PW-Interim

PW-Interim is de merknaam van Pieter Wierenga. PW-Interim staat voor verander-, interim en projectmanagement. Verandering is het thema. Op interim, basis of projectmatig.

Lees meer

Jumbo Els Boek

Jumbo Els Boek is de locatie van Jumbo in Zuiderburen.

Lees meer

Bakkerij Schuurmans

Bakkerij Schuurmans bakt al sinds 1953. Met recht een rijke en warme familietraditie van echte bakkers. Met de opening van de nieuwste winkel aan de Schrans 145 in 2006 is de derde generatie aan de beurt.

Lees meer

Sa4-Zorg
Een goede gezondheid is van groot belang. Komt die gezondheid in het
geding en heeft u te maken met psychische en lichamelijke klachten die
aan elkaar gerelateerd lijken te zijn, dan kan Sa4-zorg u wellicht verder helpen.

Lees meer

Lievense adviseurs ingenieurs
Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt. Met Lievense ben je in control!

Lees meer

Kratsponsoren