De suikerbrodenactie gaat weer van start!

By januari 9, 2018 januari 13th, 2018 Nieuws

Met medewerking van Bakkerij Schuurmans Leeuwarden

FEEST, want we hebben een jubileum te vieren: al vijf jaar organiseren we samen met Bakkerij Schuurmans de succesvolle suikerbrodenactie. En dat doen we niet voor niets, want jaar na jaar kunnen we genieten van de materialen die we hiervan voor de club kopen. Doe je weer mee?

Om een recordverkoop te kunnen halen, gaan we dit jaar ook via Facebook verkopen en via de webshop van de bakker. De link om de suikerbroden online te bestellen: https://bakkerijschuurmans.nl/webshop/product/vc058-suikerbrood/

En ontvang je een lekkernij als je 5 mensen tagt onder het bericht op facebook. Ook hebben we dit jaar een teamprijs: het team dat samen de meeste broden verkoopt, krijgt een heerlijke taart. En omdat de loting vorig jaar een groot succes was, houden we die er nog in: alle leden uit de A, B, C en CMV teams die meer dan 10 suikerbroden verkopen doen mee in de loting voor een mooie prijs!

Hoe werkt het?

Alle leden van VC058 krijgen een intekenlijst. Met deze lijst kun je zoveel mogelijk hele en/of halve suikerbroden verkopen. Goed om te weten: een heel suikerbrood levert net iets meer op voor de club dan een halve.

Download hier de intekenlijst voor de suikerbroden

Vervolgens mail je uiterlijk 7 februari het aantal hele en halve suikerbroden door naar: marthabuning@gmail.com, vermeld daarbij je naam en het team waar je in speelt. Let op: je krijgt hiervan een bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je bestelling niet genoteerd.

Bewaar het geld en het formulier goed!

De jeugdleden zijn uitgenodigd om de suikerbroden bij de bakker op de Schrans te komen inpakken. Dit kan op zaterdag 17 februari om 11.00 uur. Meld je aan via onderstaand mailadres, zodat de bakker weet op hoeveel mensen ze kan rekenen.

Op dinsdag 20 februari worden de suikerbroden bij de trainingen gebracht. Neem dan het geld en je tassen mee naar je training. De suikerbroden worden geleverd in de hal waarin je traint.

Voor vragen over deze actie mail je naar marthabuning@gmail.com.

Alvast heel veel succes en plezier toegewenst met de verkoop en laten we er met z’n allen een recordopbrengst van maken!

Leave a Reply