De suikerbrodenactie gaat weer van start!

By december 22, 2018 januari 8th, 2019 Nieuws

De suikerbrodenactie gaat weer van start!

Met medewerking van Bakkerij Schuurmans Leeuwarden

Alweer voor het zesde jaar op rij organiseren we samen met Bakkerij Schuurmans de succesvolle suikerbrodenactie. En dat doen we niet voor niets, want jaar na jaar kunnen we genieten van de materialen die we hiervan voor de club kopen. Vorig jaar zijn er 429 broden verkocht. Doe je weer mee?

Ook hebben we dit jaar weer een teamprijs: het team dat samen de meeste broden verkoopt, krijgt een heerlijke taart. En natuurlijk wordt degene die de meeste suikerbroden verkoopt, ook in het zonnetje gezet. Dus doe je best!

Hoe werkt het?
Alle leden van VC058 krijgen een intekenlijst. Met deze lijst kun je zoveel mogelijk hele en/of halve suikerbroden verkopen. Goed om te weten: een heel suikerbrood levert net iets meer op voor de club dan een halve.

Vervolgens mail je uiterlijk 23 januari het aantal hele en halve suikerbroden door naar: marthabuning@gmail.com, vermeld daarbij je naam en het team waar je in speelt. Let op: je krijgt hiervan een bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, dan is je bestelling niet genoteerd.

Bewaar het geld en het formulier goed!

Suikerborden inpakken
De jeugdleden zijn uitgenodigd om de suikerbroden bij de bakker op de Schrans te komen inpakken. Dit kan op zaterdag 2 februari om 11.00 uur. Meld je aan via onderstaand mailadres, zodat de bakker weet op hoeveel mensen ze kan rekenen.

Uitdelen  van de suikerbroden
Op dinsdag 5 februari worden de suikerbroden in de sporthal gebracht. Kalverdijkje (17.30-18.00), Wiardahal (18.15-19.15) en Julianalaan (19.30-19.45). Neem dan het geld en je tassen mee naar je training. De suikerbroden worden geleverd in de hal waarin je traint.

Voor vragen over deze actie mail je naar marthabuning@gmail.com.

Alvast heel veel succes en plezier toegewenst met de verkoop en laten we er met z’n allen weer een recordopbrengst van maken!

Download hier het formulier voor de ‘Suikerbrodenactie 2019 

Leave a Reply