VC058 Kortingspas, voordeel voor leden, de sponsoren en de club zelf!!
Bestel de kortingspas voor slechts € 5,00 en profiteer van aantrekkelijke kortingen.

Met de VC058 kortingskaart kunnen leden, sponsoren en liefhebbers van VC058 op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier VC058 ondersteunen maar ook zelf profiteren. De bezitters van de VC058 kortingspas krijgen namelijk korting bij de hieronder aangegeven sponsoren.

Deelnemende bedrijven:

 

10% korting

Bij Diepenmaat Sport staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel.
Het Diepenmaat Sport winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien.

10% korting

InFession richt zich op de modebewuste vrouw die kiest voor aparte, draagbare en betaalbare kleding. Hierbij geldt een goed advies wat betreft kleur en pasvorm. Onze collectie wordt zeker iedere drie weken aangevuld met de nieuwste modellen. Naast kleding verkopen wij beenmode en bijpassende accessoires zoals sierraden, shawls, riemen en tassen.

10% korting

Bakkerij Schuurmans bakt al sinds 1953. Met recht een rijke en warme familietraditie van echte bakkers. De kwaliteit van onze producten wordt door veel Leeuwarders geroemd, getuige de groep vaste klanten die ons altijd weet te vinden. Als lekkerste verwenner zijn we gespecialiseerd in groot en klein brood, koek en belegde broodjes.

 

10% korting

Shoeby Fashion biedt een trendy en goed geprijsde collectie, maar Shoeby onderscheidt zich vooral door extreem veel aandacht voor de klant en verbluffend veel service. Zo willen we van elke klant een ware fan maken. Of het nu in de winkel is, online of daarbuiten, wij gaan altijd een stapje verder!

 

Gratis APK

Geen betere partner dan Bourguignon als het om automobiliteit gaat. Met de merken VolkswagenAudiŠKODASEAT en Volkswagen Bedrijfswagens onder één dak bieden wij u het beste op autogebied in Friesland. Via ons krijgt u niet alleen een voorsprong in (steeds milieuvriendelijkere) techniek, maar ook in service en diensten.

 

10% korting

Keukencafé TOTT is een klein, gezellig horecabedrijf, gelegen in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. De specialiteit is ons huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté en biedt ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres!

€100,- korting op een nieuwe fiets

€50,- korting op een tweedehandse fiets

Fietsverda is de gezelligste fietsenwinkel in het centrum van de stad. Wij verkopen nieuwe en gebruikte fietsen en repareren uw fiets terwijl u wacht of even de stad in gaat. Daarnaast verhuren wij gewone- en elektrischefietsen aan kleine en grote groepen.

Als actief sponsor geven wij elk lid van VC O58, 100 euro korting bij aanschaf van een nieuwe fiets bij ons in de winkel aan de Wirdumerdijk 19! Op een gebruikte fiets krijgt u 50 euro korting*.Voor studenten hebben wij het Bike Plan bedacht. Daarbij kan er al een fiets bereden worden vanaf 17 euro per maand inclusief reparatie, onderhoud en diefstal verzekering!

We zijn een fietsenwinkel die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We doen er daarom alles aan om u tevreden te laten zijn.
De koffie staat hier altijd klaar en u kunt altijd om advies.