VC058 doet mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie (12 februari t/m 8 april)

By februari 13, 2018 Nieuws

Spaar Poiesz Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Denk hierbij aan materialen of budget voor feestjes en gezelligheid. Via de verschillende acties kunnen wij dit voor VC058 realiseren. In de periode van 12 februari t/m 8 april doen we mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. In alle filialen gelden dezelfde aanbiedingen en regels om munten te verdienen. Door de munten in de koker van VC058 te stoppen bij de Poiesz supermarkt in Aldlân helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van VC058, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan onze vereniging.

Zo doet u mee
Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. U krijgt 1 munt bij elke €10,- aan boodschappen (excl. statiegeld). Daarnaast zijn er elke week aanbiedingen bij u 10 of 15 extra Jeugd Sponsor Munten ontvangt.

Sparen voor uw vereniging
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten een vereniging verzamelt, hoe meer sponsorgeld ze aan het einde van de actie van Poiesz uitgekeerd krijgen.

De koker van VC058 staat in de Poiesz supermarkt in Aldlân. De actie loopt van 12 februari t/m 8 april. Sparen dus!!

Klik hier voor de aanbiedingen

Voor vragen kan je terecht bij sponsoren@vc058.nl

 

Leave a Reply