Heren 3 wint overtuigend van Joure/Oudehaske

By oktober 1, 2018 Nieuws

Na de relatief eenvoudige 0-4 winst vorige week tegen Hevoc mochten de bekende mannen van heren 3 afgelopen zaterdag aantreden tegen Joure/Oudehaske. De heren hebben als doel dit jaar pd te halen maar stiekum eigenlijk gewoon kampioen worden. Doordat de heren van Joure nog 3 jeugdspelers onderweg hadden vanuit een andere wedstrijd zijn ze begonnen met 5 man. Dit resulteerde in een set met veel service vanuit 058 en weinig tegenpunten: 25-4

Halverwege de 2e set kwam daar alsnog de versterking voor Joure vanuit de jeugd. 058 was echter aardig op stoom en ook deze set werd gewonnen met 25-9. De 3e set werd in record tempo binnengehaald met 25-3. En ten slotte ook de 4e set met 25-11. Een wedstrijd die voor beide teams waarschijnlijk niet als leuk ervaren is. Wel goed voor het puntensaldo want heren 3 staat nu bovenaan in de eerste klasse met 10 punten uit 2 westrijden.
Komend weekend zijn de heren vrij, om vervolgens op zaterdag 13 oktober weer aan te treden in sporthal Wiarda. Dan spelen ze tegen D.B.S. heren 2.

Leave a Reply