Heren 3 wint met 4-0 van Tjûkemarders

By november 12, 2018 Nieuws

Afgelopen zaterdag mochten de mannen van het 3e weer aantreden tegen de heren uit Echten e.o. Na vorige week de eerste set van het seizoen verloren te hebben tegen SNVV lag vandaag de taak om weer wat te stijgen op de lijst en meer punten te scoren dan de huidige nummer 1 (Leevoc) die op vrijdag hun 2e punt van het seizoen hadden laten liggen.

In de eerste set werd goed begonnen, de mannen waren alert en er werd met voldoende druk geserveerd. Dit resulteerde erin dat de Tsjûkemarders weinig tot echte aanval kwamen en al snel werd de set gewonnen met 25-16.

De 2e set begon al wat moeizamer, tot aan de 10 ging het gelijk op. Helaas raakte op dat moment Niek sr. geblesseerd wat zorgde voor een wissel. De heren gingen vervolgens op volle toeren verder en ook deze set werd uiteindelijk gewonnen met 25-16.

In de 3e set kregen de heren het nog een stukje moeilijker. De blokkering bleek taai, waardoor er minder gescoord werd. Ook qua verdediging werd er minder gepakt. Echt spannend is het niet geworden maar de set werd met 25-22 gewonnen.

In de 4e set werden wat mensen gewisseld, ook dit pakte goed uit en zorgde met 25-19 voor een 4-0 overwinning.

Daarmee klimmen de heren maar lieft 3 plekken (van 5 naar 2) echter wel een wedstrijd minder gespeeld dan de top 5. Komende zaterdag staat OPM op de planning. De huidige nummer 3. De week erna spelen de heren thuis tegen de koploper Leevoc. Al met al een mooi programma voor de komende weken.

Leave a Reply