Heren 3 wint met 1-3 van Leevoc in derbyspektakel

By maart 18, 2018 Nieuws

Waarom het nog winter is?
Veel mensen vragen zich af waarom het nog steeds winter is en de gevoelstemperaturen ver onder nul liggen dit weekend. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel….. De winterbarbecue van heren 3 welke eigenlijk in januari gehouden zou worden was uitgesteld tot zaterdag 17 maart. Want bij een barbecue in de winter hoort natuurlijk….winter. En dat hebben we geweten. Om 17 uur mochten we eerst aantreden in de derby dag tegen leevoc heren 2. Op papier een mooie pot. Wij op plek 2 en zij op plek 3. Na een ietwat moeizame eerste set waarin we tot 21-18 achter gestaan hadden werd deze toch gewonnen met 21-25.
De tweede set ging al iets makkelijker ook al kwam leevoc aan het einde dichterbij. Deze set eindige in 20-25. Ook de derde set ging relatief makkelijk naar VC058 met 18-25. De 4e set ging echter minder. De scherpte was weg. Aan leevoc zijde werd meer gewisseld dan het formulier aan kon en helaas ging deze set verloren met
25-21. Al met al hele goede zaken gedaan en met nog 4 wedstrijden te gaan hebben we plek 2 binnen handbereik. Publiek bedankt. En we hebben genoten van een heerlijke frisse barbecue in combinatie met goede meezingers (sorry buurt)

Heren 3

Leave a Reply