Eerste wedstrijddagen na 6 maanden stilzitten

By september 26, 2020 Nieuws

Donderdag en zaterdag zijn de eerste thuiswedstrijden gespeeld, na een periode van 6 maanden waarin er geen wedstrijden waren. In de aanloop naar deze dagen hebben we geprobeerd alle spelers te informeren over wat er deze dagen van ze werd verwacht.

Donderdag zijn de eerste teams begonnen. De meeste teams speelden een uitwedstrijd, zodat we geen bemoeienis hadden met de organisatie van de corona maatregelen. De teams hadden vooraf geïnformeerd naar de geldende regels bij de thuisclubs. Over de wedstrijden in de Rengershal merkte BV Sport op dat het nog een puntje van aandacht is, dat de 1,5 meter afstand na de wedstrijd weer geldt.

Voor de zaterdagwedstrijden lag de organisatie wel bij onze club. Het was voor iedereen wennen. Publiek diende zich te registreren, de kleedkamers waren niet open en er was weinig publiek. Toch was het een geslaagde dag. We kregen ook van BV Sport de complimenten voor de organisatie en discipline bij spelers, officials en toeschouwers.

Uiteraard gingen er ook nog wel een paar dingen niet helemaal goed. Spelers die toch wilden omkleden in gangen en toiletten en mensen die de registratietafel negeerden. Maar dit waren incidenten. We gaan er vanuit dat dit de volgende wedstrijddag niet meer zal gebeuren.

En er werd ook nog gevolleybald! Met wisselend resultaat. Er waren enkele mooie overwinningen bij de jeugd. Waaronder een knappe 5 setter bij MA2. Heren 1 en 2 lukte het jammer genoeg niet om te winnen. Dames 1 en 2 wel. Waarbij dames 2 terugkwam van een achterstand van twee sets.

Al met al een goed begin van het seizoen.

Leave a Reply