De Grote club actie gaat weer van start!

By september 18, 2020 september 19th, 2020 Nieuws

De Grote Clubactie is weer begonnen!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Iedere jeugdspeler krijgt een boekje met loten mee naar huis. Elk senioren team krijgt 1 teamboekje. Deze loten kun je verkopen aan mensen uit je straat of dorp, maar ook aan jouw familie. Elk lot dat je verkoopt, zorgt ervoor dat VC058  geld verdient. Met dit geld kunnen wij leuke en belangrijke dingen doen.

Voor de C en CMV jeugd

Vanaf 4 verkochte loten krijg je zelf voor elk extra verkochte lot €0,50. Dat is geld verdienen vanaf je bank en dus leuk zakgeld verdienen!

Verantwoord loten verkopen

We zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hieronder staat een filmpje hoe dit in zijn werk gaat

De volleyballer die de meeste loten verkoopt, krijgt van de club ook nog een cadeautje! Daarnaast krijgt je zelf na het 4de  verkochte lot ook nog € 0,50 per verkocht lot. Hoe leuk is dat! Je kan er zelf dus ook een leuk zakcentje aan verdienen.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Als je boekje vol is en je bent nog niet klaar, dan kun je een nieuw boekje krijgen bij de trainer.

Link voor verkoop loten VC058

Via https://lot.clubactie.nl/lot/volleybalclub-vc058/448971  kun je gewoon online je loten (ver)kopen.  Vanaf thuis, school of werk. Kopieer bovenstaande link op je social media of in alle groepswhatsappen. Je familie/buren en/of vrienden kunnen dan via de link aangeven hoeveel loten ze willen kopen en direct betalen via ideal. Loten (ver)kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Loten verkopen met QR code

Andere verkoopmethodes

Leave a Reply